8/04/2012

pişi(PONİ4Kİ)

MALZEMELER

1/3SU.B.SÜT
1/3TOZ ŞEKER
1AD YUMURTA
2TL.KŞ.SIVI YAĞ
1P KABARTMA TOZU

YAPILIŞI

TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIP HAMUR ELDE YUMUŞAK Bİ YAMUR ELDE EDİYORUZ AKIŞKAN DEĞİL YUMUŞAK Bİ HAMUR DAHA SONRA TEZGAHIMIZDA MERDANE YARDIMI İLE AÇIYORUZ İSTEDİĞİNİZ GENİŞLİKTE BİR BARDAK İLE HALKALAR KESİYORUZ İÇİNDEKİ MİNİK DELİĞİDE GAZOZ KAPAĞA İLE DE AÇABİLİRSİNİZ 15 DK DİNLENDİRİP KIZGIN YAĞDA PİŞİRİYORUZ VE ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ VEYA İSTEDİĞİNİZ MARMELATLARLA VE SOSLARLADA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ AFİYET OLSUN:=)